Açılış törenine; Üniversitemiz Rektörü Sayın Rektör Prof. Dr. Erkan İBİŞ, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ayhan ELMALI, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ergin DURSUN, Dekan Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Belgin ÇAKMAK ve Sayın Prof. Dr. Necmettin CEYLAN,Üniversitemizin Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Ali SINAĞ, Fakültemizin Akademik ve İdari personeli, Tarım ve Orman Bakanlığının üst düzey yetkilileri, bazı sektör temsilcileri ile öğrenciler katıldılar.

Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Oğuz Can TURGAY’ın sunumunu yaptığı açılış töreni ilk olarak Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Abdullah BARAN’ın konuşması ile başladı. Dekanımız Prof. Dr. Ergin DURSUN’un ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erkan İBİŞ’in açılış konuşmalarıyla devam etti. Açılış konuşmalarında; TÜRKAK tarafından akredite edilen Toprak ve Gübre Analiz Laboratuvarının hem üniversitemizin ilk akredite laboratuvarı olduğu, hem de ülkemizdeki ziraat fakülteleri arasında akredite laboratuvara sahip ilk fakültenin Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi olmasının önemine vurgu yapıldı. Ayrıca, akredite laboratuvara sahip olmanın fakültemizin ve üniversitemizin uluslararasılaşmasına çok önemli katkı sağlayacağı belirtilerek emeği geçen herkese teşekkür edildi.

Fotoğraflar için tıklayınız