Toprak ve Gübre Analiz Laboratuvarı Numune Kabul Politikası: Laboratuvarımızda tarafsızlık ve gizlilik beyanı doğrultusunda numune kabul işlemleri yürütülmektedir. Laboratuvar personeli, gelen numuneye ait hiçbir bilgiye ulaşamaz ve müşteriyle görüşmesi kesinlikle yasaktır.

Laboratuvarın Numune kabul ve raporlama süreci aşağıda tanımlandığı şekilde yürümektedir:

• Analiz yaptırmak isteyen müşteri Toprak ve Gübre Analiz Laboratuvarı Mali İşler Sorumlusuna (Prof. Dr. Hasan Sabri ÖZTÜRK) müracaat eder, MİS’in müşteriyle teklif aracılığıyla anlaşması neticesinde müşteri Ziraat Fakültesi Döner Sermayesi hesabına* yapmış olduğu ödeme dekontu ve numuneyle birlikte Numune Kabul Sorumlusuna (Hülya GÜVEN, Hüsamettin ÖZDEMİR) müracaat eder.
  • Numune Kabul Sorumlusu her bir müşteri için “Numune Takip Formu” oluşturur ve “Numune Takip Formunu” ilgili Laboratuvar Sorumlusuna (Esra GÜNERİ, Mehmet Burak TAŞKIN) teslim eder.
  • Laboratuvar sorumlusu analizler tamamlandıktan sonra Laboratuvarlar Sorumlusu (Prof. Dr. Oğuz Can TURGAY) veya Laboratuvar Müdürüne (Prof. Dr. Ayten NAMLI) onaylattığı 2 nüsha Raporu MİS’e teslim eder, diğer nüshayı kendisi muhafaza eder, “Numune Takip Formunu” da Numune Kabul Sorumlusuna geri iade eder.
  • MİS, müşteriye analiz raporunu ve anket formunu teslim eder.

* Döner Sermaye Hesap Bilgileri:

Ankara Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Ziraat Fakültesi Birimi Kızılbey V.D. 070 059 2084

ZİRAAT BANKASI IBAN NO : TR050001002533070640935034

NOT: Havale ya da EFT yaparken açıklama olarak “Toprak/Gübre Analiz Bedeli” yazmayı unutmayınız.

*İletişim Bilgileri

– Prof. Dr. Hasan Sabri ÖZTÜRK : 0312 596 1757