5 Aralık 2018 Dünya Toprak Günü’nü coşkuyla kutladık. Bu yılki ana teması “Toprak Kirliliği” olan Dünya Toprak Günü’nde Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü ile Türkiye Toprak Bilimi Derneği olarak konuya dikkat çekilmiştir. Konuyla ilgili olarak yüksek lisans ve doktora çalışmaları yürüten uluslararası öğrencilerimiz konuşmalar yapmış ve bu değerli günde ayrıca bölüm öğrencilerimizin hazırladığı posterler sergilenmiş, şiirler okunmuş, şarkılar söylenmiş ve tiyotro gösterisi yapılmıştır. Ayrıca bölüm araştırma görevlilerimiz kendi katkılarıyla kurdukları koro ile çeşitli şarkılar seslendirmişlerdir.

BÖLÜM BAŞKANININ MESAJI

Organizasyonda görev alan öğretim üyelerimiz, personelimiz ve özellikle poster, şiir, tiyatro, sunum ve şarkılarıyla bugünümüzü renklendiren öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederim.

Prof. Dr. Abdullah BARAN