Toplam 3 Kayıt

LEYLA TURGUT ANADOLU LİSESİ’NDEN BÖLÜMÜMÜZE ZİYARET

Leyla Turgut Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileri 8 Mayıs 2019 tarihinde bölümümüzü ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaret kapsamında, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Abdullah BARAN ve Araştırma Görevlilerimizden Çağla TEMİZ lise öğrencilerine bölümümüz hakkında bilgiler vermişlerdir.

FAKÜLTEMİZİN TEKNİK İŞLER PERSONELİNE BÖLÜMÜMÜZE OLAN EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

2017-2018 yıllarında bölümümüzün A ve B blok Akreditasyon Laboratuvarları ile B Blok Araştırma Laboratuvarı’nda Rektörlüğümüz ve Dekanlığımızın katkılarıyla tadilat gerçekleştirilmiştir. Üniversitemize ve ayrıca işin asıl mutfağında yer alan fakültemizin teknik işler personeline teşekkürü bir borç biliriz. 14.03.2019 tarihinde fakülte yönetimimizin de katkılarıyla teknik işler personelimize düzenlemiş olduğumuz organizasyona ait bazı görüntüler aşağıda yer almaktadır.

5 Aralık Dünya Toprak Günü Kutlamaları

5 Aralık 2018 Dünya Toprak Günü’nü coşkuyla kutladık. Bu yılki ana teması “Toprak Kirliliği” olan Dünya Toprak Günü’nde Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü ile Türkiye Toprak Bilimi Derneği olarak konuya dikkat çekilmiştir. Konuyla ilgili olarak yüksek lisans ve doktora çalışmaları yürüten uluslararası öğrencilerimiz konuşmalar yapmış ve bu değerli günde ayrıca bölüm öğrencilerimizin hazırladığı posterler […]