Toplam 4 Kayıt

Akredite Toprak ve Gübre Analiz Laboratuvarımızın Açılışı

Laboratuvarımız açılışı 9 Ekim 2018 Salı günü saat 11:30’da Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İBİŞ ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergin DURSUN’un teşrifleriyle gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı rica eder, bu gururlu günümüzde bizlerle birlikte olmanızdan mutluluk duyarız.

Akreditasyon Süreci Tamamlandı

Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Toprak ve Gübre Analiz Laboratuvarları “toprakta pH, EC, kireç, organik madde ve kimyasal gübrede suda çözünebilir fosfor”analizlerinde 17.08.2018 tarihinden itibaren AKREDİTE olmuştur.

5 ARALIK DÜNYA TOPRAK GÜNÜ’NÜ KUTLADIK

“5 Aralık Dünya Toprak Günü” bölümümüzde coşkuyla kutlanmıştır. Öğrencilerimiz kendi yazdıkları şiirleri ve büyük bir özveriyle hazırladıkları posterleri sergilemişlerdir. Tek kişilik tiyatro gösterisi gerçekleştirilmiştir. Ayrıca kendi katkılarıyla kurdukları koro ile çeşitli şarkılar seslendirmişlerdir. Organizasyon sonunda en iyi şiir, en iyi poster ve gösteri dalında dereceye giren öğrenciler ödüllendirilmişlerdir. Düzenlenen bu etkinliğe “Gübretaş” ve “Taşçı Makina” […]

Yeni Dekanımızı Ziyaret

Fakültemiz Dekanlığına atanmış bulunan Prof.Dr. Ergin DURSUN’u tebrik etmek üzere 08.09.2017 Cuma günü saat 16:00’da ziyarette bulunulmuştur.